124 Guests, 1 User
72pintoproject

Author Topic: fordpinto.com com page not responding  (Read 866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Wittsend

  • Pinto Master
  • *****
  • Posts: 2036
  • FeedBack: +239/-0

  • Total Badges: 8
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Mobile User Topic Starter Poll Voter 1000 Posts Linux User Windows User Fifth year Anniversary
fordpinto.com com page not responding
« on: August 22, 2016, 05:57:01 PM »
Monday, August 22, 2016 3:30 PM PST.  I clicked on the fordpinto.com  link (http://www.fordpinto.com/index.php) in my browser bar and got the "Host Gator 404 error."  This link typically brings me to the home page of the fordpinto.com .  I then did a Google search for fordpinto.com, clicked on that link and instead of getting the Home page I got the Forum page (at least no Host Gator this time).  I ran a Malwarebytes scan and came out clean. However, it is still an hour later and I'm getting the Forum page rather than the Home page from my browser link (again thankfully no Host Gator).  Any reason why?  Even the Forum link to the Home page (upper left corner) just recycles me back to the Forum page.

Offline r4pinto

  • Pinto PooBAH
  • ******
  • Posts: 3779
  • FeedBack: +106/-0
  • Gender: Male
  • All hail Ford Pinto!!!!

  • Total Badges: 9
    Badges: (View All)
    Topic Starter Signature Poll Voter Linux User Mobile User Windows User 1000 Posts Tenth year Anniversary Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #1 on: August 22, 2016, 08:26:19 PM »
I had a similar issue with the 404 error when I tried to load the site through Tapatalk on my phone. Logged on through the computer & no issue.
Matt Manter
1977 Pinto sedan- Named Harold II after the first Pinto(Harold) owned by my mom. R.I.P mom- 1980 parts provider & money machine for anything that won't fit the 80
1980 Pinto Runabout- work in progress

Offline Wittsend

  • Pinto Master
  • *****
  • Posts: 2036
  • FeedBack: +239/-0

  • Total Badges: 8
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Mobile User Topic Starter Poll Voter 1000 Posts Linux User Windows User Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #2 on: August 22, 2016, 08:56:37 PM »
In my case it was a desktop computer wired through a router.

OK, I "just" (Monday Aug. 22 6:56 PM PST) saw this at the top of the page - right side: "Site in 'Basic' Mode currently.. Working to get site 'features' operational again- Welcome to yet another upgrade! Whee... Scott Hamilton"

Probably explains the issue but it sure is hard to catch your eye..

Offline dga57

  • Chief Moderator / Admin
  • Administrator
  • Pinto PooBAH
  • ***
  • Posts: 6724
  • FeedBack: +206/-0
  • Gender: Male

  • Total Badges: 8
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Topic Starter Signature Poll Voter Mobile User Windows User 1000 Posts Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #3 on: August 22, 2016, 08:57:54 PM »
Beats me, guys... but I'm sure whenever Scott Hamilton sees this he'll have an explanation.  Unfortunately, I am not a computer guru.


Dwayne :)
Pinto Car Club of America - Serving the Ford Pinto enthusiast since 1999.

Offline dga57

  • Chief Moderator / Admin
  • Administrator
  • Pinto PooBAH
  • ***
  • Posts: 6724
  • FeedBack: +206/-0
  • Gender: Male

  • Total Badges: 8
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Topic Starter Signature Poll Voter Mobile User Windows User 1000 Posts Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #4 on: August 22, 2016, 08:58:49 PM »
Okay, just saw the explanation that Scott was doing upgrades.  That was posted while I was typing!


Dwayne :)
Pinto Car Club of America - Serving the Ford Pinto enthusiast since 1999.

Offline 74 PintoWagon

  • Pinto Sr. Master
  • ******
  • Posts: 3105
  • FeedBack: +540/-0
  • Gender: Male
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 5
    Badges: (View All)
    Topic Starter Signature Poll Voter Windows User 1000 Posts
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #5 on: August 23, 2016, 07:23:39 AM »
Seems to be working ok this morning..
Art
65 Falcon 2DR 200 IL6 with C4.

Offline Wittsend

  • Pinto Master
  • *****
  • Posts: 2036
  • FeedBack: +239/-0

  • Total Badges: 8
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Mobile User Topic Starter Poll Voter 1000 Posts Linux User Windows User Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #6 on: August 23, 2016, 10:59:41 AM »
Just to clarify: Except for the initial "Host Gator 404" I have been able to access aspects of the site.  I assume that occurred at the point where the upgrade mode switch began and was very temporary. But the home page link still does not bring up the home page. As stated it is likely because of the upgrades being in progress.

  Hey, still nice to be able to use the basic mode. Better than having the site down for the changes.  I was just concern that it might have been a virus causing the problems and was trying to rule causes out and why I mentioned it.

Offline dga57

  • Chief Moderator / Admin
  • Administrator
  • Pinto PooBAH
  • ***
  • Posts: 6724
  • FeedBack: +206/-0
  • Gender: Male

  • Total Badges: 8
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Topic Starter Signature Poll Voter Mobile User Windows User 1000 Posts Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #7 on: August 23, 2016, 11:19:47 AM »
  I was just concern that it might have been a virus causing the problems and was trying to rule causes out and why I mentioned it.

As always, we appreciate you advising us of any concerns or problems you encounter.  If there IS a problem, the sooner we know and can deal with it, the better!

Dwayne :)
Pinto Car Club of America - Serving the Ford Pinto enthusiast since 1999.

Offline r4pinto

  • Pinto PooBAH
  • ******
  • Posts: 3779
  • FeedBack: +106/-0
  • Gender: Male
  • All hail Ford Pinto!!!!

  • Total Badges: 9
    Badges: (View All)
    Topic Starter Signature Poll Voter Linux User Mobile User Windows User 1000 Posts Tenth year Anniversary Fifth year Anniversary
Re: fordpinto.com com page not responding
« Reply #8 on: August 23, 2016, 04:22:31 PM »
It's working fine for me except on the phone through Tapatalk. It won't even let me log in when I enter my username & password. Seems like it's probably tied to "basic" mode
Matt Manter
1977 Pinto sedan- Named Harold II after the first Pinto(Harold) owned by my mom. R.I.P mom- 1980 parts provider & money machine for anything that won't fit the 80
1980 Pinto Runabout- work in progress