10 Guests, 0 Users

Author Topic: swiftfork missing!  (Read 760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline carlo bikkel

  • Pinto Driver
  • *
  • Posts: 2
  • FeedBack: +0/-0
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 1
    Badges: (View All)
    Topic Starter
swiftfork missing!
« on: June 28, 2017, 10:55:51 AM »
Hi all, I am new here at the forum, joining you from the netherlands. Unfortunately there is not enough pinto knowledge here to help me with the following problem: I have a kitcar with a pinto gearbox (id code RF-D42R-7006-AA). The gearbox itself seems to be OK but the part needed to get the gearlever/gearshift in is missing. on the third picture you can see the wire end/stud bolt/thread end (not sure what you call that) which should hold the part needed before you can put on the gearlever. That part problably will be held by a nut and the two flattened ends on the wire end will enable me to move from 1st to 5th gear (so from left to right).
I hope the question is clear, but feel free to ask all that is needed to hopefully get an answer. There is an 8 hour or so timedifference between you and me so a short delay is possible.
Many thanks for your time!
Carlo

Offline 72DutchWagon

  • PCCA Charter Member
  • Pinto Full Member
  • *
  • Posts: 164
  • FeedBack: +24/-1
  • Gender: Male
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 3
    Badges: (View All)
    Topic Starter Poll Voter Windows User
Re: swiftfork missing!
« Reply #1 on: June 28, 2017, 01:27:40 PM »
Hoi Carlo, I'm also in the Netherlands and there is much more knowledge on Ford T9 gearboxes (which I think it is) in your direct vicinity then you know about. I know a guy in the neigbourhood of Nieuwleusen who had several of these lying about with broken tailpieces (happens a lot in banger racing). He might be able to help you out, I'll PM you his phone number.

Offline robertwwithee

  • Pinto Full Member
  • ***
  • Posts: 228
  • FeedBack: +4/-0
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 2
    Badges: (View All)
    Mobile User Topic Starter
Re: swiftfork missing!
« Reply #2 on: June 28, 2017, 05:57:19 PM »
Wow, you two definitely need to get together. 

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk


Offline carlo bikkel

  • Pinto Driver
  • *
  • Posts: 2
  • FeedBack: +0/-0
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 1
    Badges: (View All)
    Topic Starter
Re: swiftfork missing!
« Reply #3 on: June 29, 2017, 03:34:15 AM »
Thanks for that! I have contacted the guy and he is convinced he is able to help me out. many thanks! :)