Current Classifieds

Looking for fan shroud for 72' Pinto 1.6
Date: 04/13/2017 04:56 am
Front sway bar

Date: 07/23/2018 08:19 pm
Looking for fan shroud for 72' Pinto 1.6
Date: 04/13/2017 04:56 am
Squire trim
Date: 03/28/2018 10:11 am
Need hatchback fuel tank sending unit
Date: 08/13/2018 02:46 pm
1977 pinto rear bumper
Date: 04/19/2021 11:57 am
Hood Hinge rubber boots
Date: 09/28/2018 05:49 pm
1977 Left Side quarter panel
Date: 06/10/2019 04:16 pm
Clutch/brake pedal assemble
Date: 12/21/2017 11:26 am
1973 Bobcat Cruzin Wagon for Sale $4000 obo

Date: 04/13/2018 11:30 am
Mustang ll/Pinto/Bobcat Aluminum Wheel Rim

Date: 07/20/2018 03:00 pm
Wanted: automatic transmission shifter
Date: 07/21/2017 11:49 am

Author Topic: Help, no turn signals, brake or back up lights  (Read 1040 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Shaney66

  • Pinto Driver
  • *
  • Posts: 1
  • FeedBack: +0/-0
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 2
    Badges: (View All)
    Topic Starter Apple User
Help, no turn signals, brake or back up lights
« on: August 08, 2015, 02:57:59 PM »
Hi every body, new member here I just purchased a Classic Roadster Duke ( 39 Jag ss100 replica ), long story made short... Car was originally built by my father and his wife in 1988 she passed away in 1991 and he sold the car... I recently found it sitting in someone's back yard under a tarp, stopped and looked at it it's been sitting for 2-3 years not running in sad shape ... Made him an offer he accepted and now it sits in my garage. It's based on 76 ford pinto running gear and chassis. We have cleaned everything got it running evicted all the mice, but now I lost my turn signals, back up lights and reverse lights. Tested at fuse panel and no power to those circuits. ignition switch block? Is there a useable link ? Baffled....

Offline Hobbesga

  • Pinto Member
  • **
  • Posts: 54
  • FeedBack: +1/-0
  • Another Pinto Driver

  • Total Badges: 7
    Badges: (View All)
    Topic Starter Poll Voter Fifth year Anniversary Apple User Linux User Mobile User Windows User
Re: Help, no turn signals, brake or back up lights
« Reply #1 on: September 05, 2015, 04:08:06 PM »
Hi every body, new member here I just purchased a Classic Roadster Duke ( 39 Jag ss100 replica ), long story made short... Car was originally built by my father and his wife in 1988 she passed away in 1991 and he sold the car... I recently found it sitting in someone's back yard under a tarp, stopped and looked at it it's been sitting for 2-3 years not running in sad shape ... Made him an offer he accepted and now it sits in my garage. It's based on 76 ford pinto running gear and chassis. We have cleaned everything got it running evicted all the mice, but now I lost my turn signals, back up lights and reverse lights. Tested at fuse panel and no power to those circuits. ignition switch block? Is there a useable link ? Baffled....


Don't know if these will help you or not, but it's something to look at showing the lighting circuits.


Sent from my XT1028 using Tapatalk